ARCHITECTURE

Larson Residence

Our clients connection to this piece of land, and their incredibly unique lifestyle made this one of a kind project both humbling and inspiring to work on.

YEAR

2015

LOCATION

Park City, Utah

PROGRAM

Residence

CLIENT

James and Julie Larson

PROJECT DESCRIPTION

The Larson family was amazing to work with! They were relocating from Park City to Silver Creek to build their families dream home. The thing that made the project so much fun to work on was the need to create diverse of spaces for their two teenage boys, an attached casita for live-in parents, as well as both their home offices. We enjoyed collaborating with them every step and our fellow creative Norman Schenherr every step of the way!

INTERIOR

STUDIO TEAM

Chimso Onwuegbu, Norm Schoenherr

COLLABORATORS

SHARE PROJECT